Hadise reklam peşinde mi?

Hadise’nin gecelerde aşk şovu yaptığı Aurelien Muller’in sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Fransız modelin Bali tatilinden aşk pozlarını görenler, ‘Ya Hadise reklam peşinde ya da kandırıldı’ yorumu yaptı

Fransız manken Aurelien Muller ile ‘Sıfır Tolerans’ şarkısına çektiği klibin çalıntı olduğu iddialarıyla olay yaratan Hadise, aşk hayatındaki son gelişmeyle de çok konuşulacak. Son klibindeki bazı sahneler Britney Spears’ın klibiyle aynı olduğu için eleştirilen Hadise’nin klipteki imajının da kopya olduğu anlaşılmıştı. Ünlü şarkıcının gönlünü klibinde rol alan Aurelien Muller’e kaptırdığı da önceki gün ortaya çıkmıştı.

ABLASI KONUŞMUŞTU

Ancak sosyal medyadaki bir detay ikilinin aşkıyla ilgili kafalarda soru işaretleri yarattı. Hülya Açıkgöz’ün “Birbirlerini tanıma aşamasındalar” dediği ikiliden Muller’in geçtiğimiz Ağustos ayında çıktığı Bali tatilinde çekilmiş fotoğrafları “Yoksa Hadise’nin aşkı da mı çakma?” sorusunu akıllara getirdi.

OLAY POZLAR DURUYOR

Güllerle dolu küvette gizemli bir güzelle keyif yapan yakışıklı mankenin paylaşımına “Hayatım, aşk, özledim, Bali romantizmi” notu düşmesi dikkat çekti. Bileğinde melek kanadı dövmesi olan güzelin Hadise olmadığı belli olurken Muller’in bu kareleri silmemesi ise akılları karıştırdı.

Bu durum kimilerine Fransız damadın Hadise’yi kandırdığını düşündürdü. Ancak bazıları da güzel popçunun Muller ile aşkının gerçek olmadığını ve şarkıcının reklam peşinde koştuğunu savundu.

BALİ’DE ROMANTİZM

Bali’de aşkıyla tatil yapan Muller’in Hadise’yle yakınlaşmasına rağmen bu romantik kareleri instagram’dan silmemesi kafalarda soru işaretleri yarattı. Fransız modelin Hadise’yle arasındaki ilişkinin boyutu merak konusu oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.