Hadise: Oyuncu değiliz, kavga edersek anlarsınız

Amerika’da bir arkadaşının düğününe katılıp İstanbul’a dönen Hadise ayağının tozu ile doktora gitti.

Nişantaşı’nda bir poliklinikte görüntülenen ünlü yıldız, “Rutin kontrole geldim, biraz jet lag durumum da var, sesim de kısıldı” dedi.

Hürriyet’ten Cenker Tezel’in haberine göre, zel hayatıyla ilgili de konuşan Hadise, aile bireylerinin evlilik konusundaki ısrarlarından bahsetti:

“Annem babam da evlenmemi çok istiyor ama ben doğru insanı bulma taraftarıyım, zaten görüyorsunuz kısa sürede çok insan boşanıyor, geç olsun sağlam olsuncuyum ben.”

Kendi takımında yer alan Dodan Özer ile arasında aşk haberlerinin yayınlanmasına sitem eden Hadise ‘İnanamadım, o benim arkadaşım değer veriyorum, destek veriyorum, zaten ilk günden yalanladım biliyorsunuz, bir resimden nasıl bir aşk dedikodusu çıkabilir ama bu kadar da değil, gazeteciliğinde bir adabı var. Bu haberi yapanlar bir gün önce bizi aradılar basın danışmanımı biz cevabını verdik ona rağmen bu haberler çıktı. Doğru bulmuyorum, takımında yer alan bir insanla bunu yazmaları çok yanlıştı’ açıklamasını yaptı.

Yıldız Tilbe ile ilgili çıkan haberlere de yorum yapan Hadise, ‘Biz kavga etsek zaten anlarsınız, oyuncu da değiliz ki gizleyelim’ dedi.

blank

Bahsi geçen olay sırasında elektiriklerin gittiğini jenaratöründe uzun süre devreye girmemesi sebebiyle izleyicilerin yorumlarının bu dedikodulara yol açtığını söyleyen Hadise, ‘Herkesin kendi karakteri var, mesela Gökhan çok alıngandır, Yıldız aklına geleni söyler ama düşünerşek söyler, çıkan haberler çok yanlıştı. Yıldız kendisini tam ifade edemedi, sonra hepimiz yorumlar yapmaya başladık elektirikler gitti. Jenaratör de bozukmuş, biz de gidip elektiriklerin gelmesini beklerken bazı yorumlar yapmışlar, ‘Ne oldu bunlar gelmiyorlar mı şeklinde… Biz deli gibi kavga etsek yansır zaten, oyuncu olmadığımız hissedersiniz zaten’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.