Hadise: Kalbim boş

Hadise, Grazia dergisine verdiği röportajda kalbinin boş olduğunu söyledi.

Dergiye verdiği röportajda hakkında merak edilenleri anlatan Hadise, “Sence aşk nedir?” sorusunu yanıtlarken hayatında kimsenin olmadığını açıkladı: “Bu soruyu ben de zaman zaman kendime soruyorum. Bence aşk, heyecan demek. Özel hayatımı özel yaşamayı tercih ediyorum ama şunu söyleyebilirim ki, şu an kalbim boş.”

“EVLİLİK PROGRAMLARINA GÜLÜYORUM”

Hadise, ilerisi için evlilik ve çocuk hayalleri kurduğunu da itiraf etti: “İleride tabii ki ben de yuva kurmak isterim, çocuğum olsun isterim. Yeni evlenen arkadaşlarımın hepsi aynı şeyi söylüyor: ‘Doğru kişi karşına çıktığı zaman hissediyorsun.’ Ben karşımdakinden sevgi, saygı ve birlikte güzel bir hayat bekliyorum ki bence herkes bunu bekler. Yani inşallah! Bazen televizyonda karşıma evlilik programları çıkıyor ve çok gülüyorum. Aşk ve evlilikle ilgili kriterleri olmamalı insanın. Büyük konuşunca başına gelir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.