Hadise ile Hakan Sabancı, sarmaş dolaş eğlendi

İki ayrı mekânda eğlendikten sonra bir araya gelen Hadise ile Hakan Sabancı, sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlendi.

Bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadıkları konuşulan Hadise ile Hakan Sabancı, Emirgan’da bir gece kulubünde eğlendi. Haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlayan ikili, her ne kadar birlikte görüntü vermeseler de Hadise’nin eğlence çıkışında Sabancı’ya ait lüks araca binmesiyle kendilerini ele veriyordu. İkili önceki akşam yine birlikteydi. Geceye farklı yerlerde başlayan ikiliden Hadise, Ebru Gündeş’i dinledi. Sabancı ise başka bir gece kulübündeydi. İkili, ardından gece 02.30’da Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’ adlı mekânda buluştu. Sarmaş dolaş eğlenen sevgililerden Hadise, çıkışta Sabancı’ya ait VIP minibüse bindi. Popçu, Sabancı’nın Kandilli’deki villasının yolunu tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.