Hadise, Arda Turan ve Acun hepsi oradaydı

Sanat, spor ve televizyon dünyasının ünlü isimleri Kısıklı’da vatandaşlara destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı Caddesi’nde, vatandaşların FETÖ’nün darbe girişimine yönelik protestoları sürüyor. Sanat ve spor camiasından tanınmış isimler, FETÖ’nün darbe girişimini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı’da protesto eden vatandaşlara destek verdi.

HADİSE İSTİKLAL MARŞI’NI OKUDU

Kısıklı’daki vatandaşlar, sanatçı Hadise ve diğer ünlü isimlerle İstiklal Marşı’nı okudu. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini Kısıklı’da protesto eden vatandaşlara, sanat ve spor camiasından ünlü isimler destek verdi.

CANLI YAYIN DİNLETİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir haber kanalında canlı yayında yaptığı konuşma, Kısıklı’daki vatandaşlara da dinletildi.

ACUN ILICALI: ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

Televizyoncu Acun Ilıcalı da “Hayatımız boyunca kahramanlık öyküleri dinledik, okuduk ama bunları bu kadar net yaşayacağımız hiç aklıma gelmezdi. Bu kahraman mücadelede şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar diliyorum. Dik duruşuyla hepimize örnek olan ve liderliğini gösteren Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugün bunu çok iyi anladık ama hepimiz iliklerimize kadar hissettik; Şehitler ölmez, vatan bölünmez.” şeklinde konuştu.

HADİSE:ÇOK ZOR BİR DÖNEM GEÇİRİYORUZ

Sanatçı Hadise ise Kısıklı’da olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Burada muhteşem bir manzara var. Vatanımız için kendisini feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve hepimize sabır diliyorum. Çok zor bir dönem geçiriyoruz. Biz güçlü bir toplumun evlatlarıyız. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum, bizleri koruduğu ve sevdiği için.” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=hLEODNtVifE

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.