Hadise, 2 haftada zayıflamak için 60 Bin TL ödeyecek

Hadise, Jennifer Lopez’in ABD’li yaşam koçuyla 2 haftalık detoks kampına girip form tutmak için yaklaşık 60 bin lira ödeyecek.

Takvim’den Özge Gürcan’ın özel haberine göre havaların ısınmasıyla Hadise’yi zayıflama telaşı sardı… Daha önce de zayıflamak için Şeyda Coşkun’dan destek alan seksi popçunun 13 bin lira ödediği program sonrasında hızla kilo vermesinden dolayı vücudunda sarkmalar oluşmuştu.

DAVALIK OLMUŞTU

Bu yüzden Coşkun’la davalık olan ünlü şarkıcı, bu kez temkinli davrandı. Kalçalarından dolayı hayranları tarafından ‘Yerli Lopez’ yakıştırması yapılan Hadise’nin Jennifer Lopez ve Gwyneth Paltrow gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan ABD’li yaşam koçu Tracy Anderson’dan destek alacağı konuşuluyor.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM

Ünlü yaşam koçuna e-mail yoluyla ulaşan güzel popçu, yaz başında ABD’de 10 günlük bir detoks kampına girecek. Kamp için ünlü şarkıcının cebinden 7 bin 500 dolar (28 bin lira) çıkacak. Tracy Anderson’un özel karışımlarıyla da vücudunu arındıracak olan Hadise, bunun için de bin 500 dolar yani 5 bin 600 lira ödeyecek. Tracy Anderson, Hadise’ye 1 yıllık beslenme ve egzersiz programı da hazırlayacak. Bu programın bedeli ise 5 bin dolar (yaklaşık 20 bin lira)… Uçak ve konaklama masraflarıyla birlikte yaklaşık 60 bin lira ödeyecek olan Hadise’ye zayıflamak bir hayli pahalıya patlayacak.

47 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Jennifer Lopez’in sıfır beden olmadan yakaladığı form, Hadise’ye ilham verdi…

KİNOALI SÜTLE FORM TUTACAK

Anderson’un en popüler zayıflama karışımlarından bir tanesi kinoalı süt. Jennifer Lopez’in sabahları bu karışımı tüketerek kilo verdiği biliniyor. Hadise de bu ve buna benzer gıdaları tüketerek form tutacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.