Gupse Ozay’dan şok Barış Arduç ve Elçin Sangu yorumu

Barış Arduç’la Elçin Sangu hayranlarının ‘sevgili olun’ ısrarına Barış’ın aşk yaşadığı Gupse Özay’dan cevap geldi: ‘Ben de onları çok yakıştırıyorum.’

Kiralık Aşk dizisiyle şöhreti yakalayan Elçin Sangu’yla Barış Arduç bu kez ‘Mutluluk Zamanı’ adlı filmde biraraya geldi. Filmin galası ünlü akınına uğrarken geceye damgasını vuran Barış Arduç’un sevgilisi Gupse Özay’ın açıklamaları oldu.

OTELDE YAKINLAŞMIŞLARDI

Filmin Heybeliada’daki çekimleri sırasında Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken’le tartıştığı bir akşam Barış Arduç’un odasında sabahlaması dedikodulara neden olmuştu. Dizi setindeki çalışanların tanık olduğu yakınlaşma sonrası taraflar sessizliğe gömülmüştü. İki ünlü oyuncunun hayranlarıysa ‘Artık sevgili olun, çok yakışıyorsunuz’ ısrarlarını artırmıştı. Galada bu yakınlaşmayla ilgili sorular karşısında Barış Arduç’un sevgilisi Gupse Özay “Artık bu tür haberleri umursamıyoruz.

DUYANLAR HAYRETE DÜŞTÜ

Tabii ki böyle haberlerin çıkması normal beraber bir proje yaptılar. Eee birbirlerine de çok yakışıyorlar. İşin aslı bende onları çok yakıştırıyorum” dedi. Duyanların hayrete düştüğü açıklama sonrası Barış Arduç konuşmak istemedi. Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken’in galaya katılmaması da ayrıldıkları iddiasını güçlendirdi.

23 Kilo aldı

Deliha filmi için 23 kilo aldığını söyleyen Gupse Özay, ‘Kilo alırken çok kolay oluyor da, verirken insan zorlanıyor. Ama her şey beyinde bitiyor.
Zayıflayacağım deyince zayıflıyorsun” dedi.

CEM’DEN MÜTEVAZI AÇIKLAMA

Galaya katılan Cem Yılmaz’a Zafer Algöz’ün ‘Türkiye’de 4-5 komedyen sayabilirim.
Fazla yok’ açıklaması soruldu. Ünlü komedyen de, ‘Ben o isimlerin sonundayım. Çünkü onlara tur bindirdim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.