Gupse Özay ve Barış Arduç’tan mutluluk pozu

Gupse Özay, önceki gün sevgilisi Barış Arduç’la Akmerkez’de görüntülendi.

Haklarında sürekli ayrılık haberleri çıkan Gupse Özay ile Barış Arduç, önceki gün bu dedikoduları yalanlayan görüntüler sergiledi. Gupse Özay ve Barış Arduç, akşam saatlerinde Etiler’deki Akmerkez’in alt katındaki küçük ev aletleri satan bir mağazaya gitti.

“MUTLUYUZ BİZ”

Uzun süre mağazada kalan Gupse Özay ile Barış Arduç, mağaza çıkışı da objektiflere birlikte takıldı. Beraber yaşadıkları evleri için mutfak eşyaları aldıklarını söyleyen ünlü çift, ayrılıkla ilgili sorular karşısında ise “Gördüğünüz gibi öyle bir şey yok. AVM’de yürürken bu planlarımızı anlatmayalım. Evlenirsek zaten haberiniz olur. Mutluyuz biz” yanıtını verdi.

gupse baris1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.