Gupse Özay ve Barış Arduç ilişkisinde bomba iddia

Geçtiğimiz sene başrollerini paylaştıkları ‘Deliha’ filminde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ve Barış Arduç ilişkisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre Gupse Özay, Kiralık Aşk dizisinde rol alan sevgilisi Barış Arduç’un dizideki rol arkadaşı Elçin Sangu ile anılmasından rahatsızlık duydu.

Bunun üzerine Özay, Arduç ve Sangu’nun yakınlaşmasını engellemek için senaryo ekibine “Samimi ve öpüşme sahneleri yazmayın” diye ricada bulundu.

Senarist arkadaşı da ünlü oyuncuyu kırmayarak dizideki yakınlaşma sahnelerini azalttı. Hatta bu olayın dizi setinde konuşulduğu ve bu haberin kanal yöneticilerine kadar gittiği de iddia edildi.

Dizinin hayranlarının, Barış Arduç ile Elçin Sangu’yu birbirine çok yakıştırması ve haklarında çıkan ayrılık iddialarının Gupse Özay’ı çok rahatsız ettiği biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.