Gündemin kalbi HT Masa’da atıyor

Magazin basınında ezberleri bozan ve yepyeni bir akım başlatan HT Masa Habertürk TV’de başlıyor…

Bu Masa’da yok yok… Aşk da var nefrette… Dedikodu da var rekabet de… Kahkaha da gözyaşı da… En gizli aşklar, en çok konuşulan isimler, diziler, albümler masaya yatırılıyor. Gündemin kalbi HT Masa’da atıyor.

Suudi Prensi Navaf El Suud’un Bodrum tatili… Erol Büyükburç’un kızları arasında çıkan miras kavgası… Bodrum mu pahalı, Yunan Adaları mı? Oktay Kaynarca-Deniz Çakır’ın biten aşkı… Boşandıktan sonra birlikte tatil yapan ünlüler… Tarkan’ın yeni şarkısı Cuppa ve birbirinden özel konular bu hafta HT Masa’da sizleri bekliyor.

Sürpriz telefon bağlantıları, çarpıcı yorumlar ve magazin dünyasından en taze görüntüler, magazin basınının her biri kendi alanında uzman isimleri Esin Övet, Kadir Kaymakçı, İpek Durkal, Bülent İpek ve Oben Budak ile HT Masa’da sunuluyor.
HT Masa bu akşam (17 TEMMUZ PAZAR) saat 22.00’de Habertürk TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.