Günay Museyeva, “Cadde Kuaför” açılışında boy gösterdi

20 yılı aşkın süredir markalarını başarı ile devam ettiren üç ortak, Mustafa Altay, Cevdet Şengül ve Taner Kızıltuğ harika bir açılış ile İstanbul’un gözde semtlerinden Bağdat Caddesi’ne; “Cadde Kuaför” adını verdikleri yeni salonlarını açtılar.

gazetemag-com-gunay-musayeva1

Açılışta 2017 saç trendlerinden dans Show’una kadar düşünülen renkli davete ünlü model Günay Museyeva’da katılarak desteğini sundu. Bu yıl hangi saç modeli trend olur; bayanlar hangi renkleri tercih etmeli; saç kesimine karar verilmeden önce nelere dikkat edilmeli gibi tüm sorular yanıtlarını buldu. Günay Musayeva’ya basında çıkan Tolga Karel’i Darp ettirdiği iddialarını sorduk. Böyle bir şeyin asla olmadığını dile getirdi. Tolganın ailesi’nin torunlarını görmek yerine instagramdan takip ettiklerini söyledi.

gazetemag-com-cevdet-sengulmustafa-altaygunay-musayevataner-kiziltug

GazeteMAG Haber Merkezi

Yaşar Kemal Habiboğlu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.