Gümüş dizisinin yıldızları Cansın Özyosun ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede

‘Gümüş’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Cansın Özyosun ve Kıvanç Tatlıtuğ, 10 yıl aradan sonra aynı projede buluştu.

Yapımcılığını Fırat Doğu Parlak ile Koray Şahin’in, yönetmenliğini Bora Egemen’in üstlendiği “Hadi Be Oğlum”un çekimlerine Kaş’ta başlandı.

25 Film ve 20th Century Fox ortaklığında çekilen film, “Gümüş”ten tam 10 yıl sonra Cansın Özyosun ile Kıvanç Tatlıtuğ’u aynı sette buluşturdu.
Uzun zaman önce İstanbul’dan kopup kendine Kaş’ta yeni bir hayat kuran Özyosun’un konuk oyuncu olarak katıldığı “Hadi Be Oğlum”da, Tatlıtuğ ve Özyosun’un yanı sıra Yücel Erten, Büşra Develi ve küçük oyuncu Alihan Türkdemir rol alıyor.
Geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel’de rol alan Tatlıtuğ’u eşi Başak Dizer’in giydireceği film dramatik bir baba-oğul hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.