“Gülümse Yeter” yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’ nin yazdığı dizi çok yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Yapım :MF Yapım
Yapımcı :Faruk Bayhan
Yönetmen:Serdar Gözelekli
Senaryo:Banu Kiremitçi
Uygulayıcı Yapımcı :Suzan Sümeli
Süpervizör :Merve Girgin
Oyuncular : Erdal Özyağcılar (Hasan), Aslı Bekiroğlu ( Yasemin), Yılmaz Kunt (Sarp), Sermet Yeşil (Ahmet), Erkan Sever (Lütfü), Seray Kaya (Gül), Evrim Doğan (Nermin), Uğur Kurul (Cem),Aslı Altaylar (Ayten), Pamir Pekin (Kemal)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.