Gülşen’den Demet Akalın isyanı

Şarkıcı Gülşen sahnesinde Demet Akalın’ın şarkısını duyunca “Bu Demet’in sesi de her yerden gelsin!” diyerek sitemde bulundu.

Bodrum’da bir mekanda sahne alan Gülşen, sevilen şarkılarını hayranlarına seslendirdi.

Gülşen, şarkı aralarında hayranları ile konuşurken yan kulüpte çalan Demet Akalın’ın şarkısını duyunca “Ay bu Demet’in sesside her yerden geliyor” diyerek sitemde bulundu. Gülşen, konuşmasının ardında şarkılarına devam etti. Sahnesine devam eden şarkıcı 2 şarkı söyledikten sonra tekrar bir ara vererek hayranları ile sohbet etmeye devam etti. Başka bir şarkıyı Demet Akalın’ın şarkısı zanneden Gülşen tekrar Akalın’a “Yine mi Demet çalıyor. Ne zaman şarkı arası versen Demet’in sesi geliyor. Yapacak hiç bir şey yok, alkışlıyoruz arkadaşımızı” dedi.

Tam şarkıya başlarken sesin Demet Akalın’a ait olmadığını anlayınca Gülşen “Bu Demet olamaz, bu başka bir şarkı. O zaman şarkıya girelim, Demet olsa dinlerdik biraz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.