Gülşen’den Adriana Lima’yla ilgili açıklama geldi

Uludağ’da düzenlenen bir müzik festivalinin ikinci gününde Gülşen, hayranlarıyla buluştu. Gülşen’den Adriana Lima’yla ilgili açıklama geldi.

Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin, Adriana Lima’nın sosyal medyadan takip etmesini sorması üzerine, kendisinin de yeni öğrendiğini belirten Gülşen, şöyle dedi:

“Enteresan tabii ki. Galiba daha önce de Türkiye ile haşır- neşir bir insandı bildiğim kadarıyla. Tabii yaptığım şarkıların da yabancı biri tarafından dinleniyor olması çok güzel. Daha önce de benim şarkılarımla arabada eğlenirken videolarını paylaşmıştı. Tabii ki bu hoşuma gidiyor. Adriana olduğu için değil. Yurt dışında her hangi bir yabancı birinin sound olarak yakın hissetmesi ve sevmesi, müziğin ne kadar evrensel olduğunu gösteriyor. Benim de yaptığım işi doğrular gibi geliyor bana. Takibe alma konusunu ben de bilmiyorum. Soracağım gördüğüm zaman, niye daha önce almadın diye.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.