Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, İzmirli hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı

Türk pop müziğinin sevilen ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, İzmir Optimum AVM’de düzenlenen konserde sahnede aşk tazeledi. Aranjör eşi Ozan Çolakoğlu’nun gözlerine bakarak hit şarkılarını seslendiren Gülşen, sahne şovuyla binlerce hayranının gönlünü fethetti.

Şarkıcı Gülşen, İzmir Optimum AVM’de hayranlarının karşısına çıktı. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, bir saatlik konser boyunca sevilen şarkıları ile İzmirli hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. Yakın zamanda anne olan ünlü şarkıcı, parçalarını set başına geçen eşi Ozan Çolakoğlu’nun gözlerine bakarak söyledi.

Dans şovlarıyla izleyenleri adeta büyüleyen Gülşen, performansıyla İzmirliler’e unutulmayacak bir konser verdi.

Gülşen, konser öncesi sosyal medyada “İzmir 25 derece ben konsere başlayınca 100 derece olur” şeklinde video paylaşınca yakın dostu Demet Akalın’dan yorum geldi. Akalın, güzel sanatçıya “Yak Oraları” diye moral yüklü bir yorum yaptı.

Gülşen, konser sırasında eşi Ozan Çolakoğlu’na dönerek “Konser sonrası alışveriş mi yapsak” dedi. Tebessüm eden eşi, “Uçağı kaçırırız” karşılığını verince Gülşen, “Benim yerime de alışveriş yapın” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.