Gülşen iftira davasını kazandı

Gülşen, kendisinden çocuğu olduğunu iddia edip basında konunun tartışılmasına sebep olan hayranı İbrahim K.’ye açtığı ‘iftira’ davasını kazandı.

Gülşen, kendisinden erkek çocuğu olduğunu iddia eden İbrahim K. isimli hayranının magazin basınına yaptığı açıklamaların ardından zor günler yaşamıştı. Konuyu yargıya taşıyıp savcılığa başvuran Gülşen, şikâyet dilekçesinde, “İbrahim K., asılsız suçlamalarda bulunarak onunla gayri resmi şekilde birlikte olduğumu hatta bir çocuğumuz olduğunu iddia ediyor. Bu da yetmezmiş gibi sürekli olarak beni takip ediyor. Kaldığım otelde odama kadar geldi. İbrahim K.’nin asılsız iftiralarına maruz kalmaktayım. Cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan İbrahim K., ısrarla Gülşen’le gayri resmi şekilde birlikte olduğunu ve 1994 doğumlu İsmail adında bir çocukları olduğunu fakat annesinin çocuğu kendisine göstermediğini ileri sürdü. İbrahim K., ünlü popçudan çocuğu olduğunu ispat edemeyince hakkında “iftira” suçundan dava açıldı.

Duruşmaya katılan ünlü popçu hayranının iddiasını ispatlamasını aksi taktirde cezalandırılmasını istedi. Savcılıktaki iddialarını tekrar eden İbrahim K. ise mahkemeye hiçbir delil sunamayınca 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.