Güliz Ayla ilk imza gününde sevenleriyle buluşuyor

“Olmazsan Olmaz” diyerek bizlere olmazsa olmazlarımızı sorgulatan, içimizi umutla dolduran ve son zamanlarda Türk Pop müziğinde yaptığı çıkışla dikkat çeken Güliz Ayla 29 Kasım’da D&R Trump Alışveriş Merkezi’nde yapılacak imza gününde dinleyicileri ile bir araya geliyor.

Güliz Ayla’dan mini canlı konser;

Müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan , kendi adını taşıyan albümüyle müzikseverlerden tam not alan Güliz Ayla; dinleyicilerden gelen tepkilerin kendisini çok heyecanlandırdığını ve ilk imza gününde onlarla buluşmak için sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

Siz de, Güliz Ayla ile tanışıp imzalı cd almak ve canlı canlı şarkılarını dinleme keyfini kaçırmak istemiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.