Güldüy Güldüy Show Çocuk, Show TV’de devam ediyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Ezo Sunal’ın sunumu ile gerçekleşen, çocukların saf, olumlu enerjisi ve eğlencesinin, Güldür Güldür’ün en beğenilen skeçleri ve fenomen tiplemeleriyle birleştiği Show TV’nin eğlenceli şov programı Güldüy Güldüy Show Çocuk 15 Ocak Pazar günü Show TV’de.

Skeçler öncesi bol kahkahalı sohbetleri ve yönlendirmeleri ile programa renk katan Ezo Sunal ve sempatiklikleri ve yetenekleriyle küçük yaşta herkesin kalbinde taht kurmuş, Alp Akar, Alperen Efe Esmer, Arda Kalaycı, Berat Efe Parlar, Berke Mutlu, Ceren Reis, Defne Erşen, Dora Dalgıç, Eda Döğer, Efe Aydın, Esat Polat Güler, Gülse Göçer, İhsan Berk Aydın, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Melis Kara, Mert Erdoğdu, Nehir Gökdemir, Ülkü Hilal Çiftçi, Yusuf Batuhan Kıraç, Zeynep Çelik her pazar Show TV ekranlarında olacak.

Güldüy Güldüy Show Çocuk, skeçleri, ünlü konukları ile her Pazar saat 20.00’de Show TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.