“Güldür Güldür Show” ekibinden sevenlerine müjdeli haber

Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirciyle buluşan “Güldür Güldür Show” ekibinden sevenlerine müjdeli haber geldi. Ekip oyuncularından Ali Sunal “Güldür Güldür”ün yeni sezonda canlı yayınlanacağını açıkladı.

Reyting rekortmeni mizah programı “Güldür Güldür Show” Tadım’la Yaz konserleri kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirciyle buluştu. “Güldür Güldür” ekibinin tüm oyuncularının yer aldığı 4 skeç seyircileri kahkahaya boğdu. Gösteri sonunda ise “Bağdat” şarkısı ile ünlenen Ayla Çelik mini konser verdi.

Ekip oyuncularından Ali Sunal yeni sezon ile ilgili müjdeli haberi ilk kez Akşam’a açıkladı. Sunal, “Güldür Güldür Show”un yeni sezonda televizyonda canlı olarak yayınlanacağını söyledi.

KORHAN HERDURAN “GÜLDÜR GÜLDÜR” EKİBİNE DAHİL OLDU

Güldür Güldür ekibine yeni sezonda ünlü bir isim daha katılıyor. “İşler Güçler” dizinde “Vedat” karakteriyle beğeni toplayan Korhan Erduran kahkaha makinesi ekibin yeni üyesi oldu. Güldür Güldür ekibinden Özge Borak yeni sezon bölümlerinde olmayacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine duyurmuş ve ekibe veda etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.