Gülben Ergen’in yeni sevgilisinin cezaevine girdiği ortaya çıktı

Şarkıcı Gülben Ergen ile yaşadığı iddia edilen aşkın ardından magazin gündeminden inmeyen İzmirli evli işadamı Tolga Duğles’in 10 gün önce cezaevine girdiği ortaya çıktı..

29 Temmuz 2016 tarihinde nüfus cüzdanında sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık iddiası ile Tolga Duğles gözaltına alınmış, hakkında İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı. Genç iş adamının piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu ileri sürülmüştü. Tolga Duğles, ruhsatsız silah bulundurmaktan yakalandı. Hapis kararı çıkmış olan Gülben Ergen’in sevgilisi Duğles, Kırıkkale F-Tipi Kapalı Cezaevi’ne teslim oldu. 10 gündür cezaevinde yatan Tolga Duğles’in 2 yıl 7 ay hapis yatacağı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.