Gülben Ergen’in yasak aşkında ikinci şok

Gülben Ergen’in yasak aşkı Tolga Duğles, önceki gece Nişantaşı’nda çapkınlık yaparken yakalandı. Cezaevinde olduğu söylenen Duğles’in avukatı aracılığıyla yaptığı bu açıklamanın da yalan olduğu ortaya çıktı.

Hapishanede yattığı söylenen Gülben Ergen’in yasak aşkı evli işadamı Tolga Duğles, önceki gece Nişantaşı’nda ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta avukatı tarafından alkollü araç kullanmak ve ruhsatsız silah bulundurmaktan 2 yıl 7 ay cezasını yatmak için Kırklareli Cezaevi’nde olduğu açıklanan Duğles Nişantaşı’nda Dutluk adlı gece kulübünde eğlendi. Mekana üç erkek, üç kızdan oluşan bir grupla gelen işadamının gecesi kavga yüzünden erken bitti.

Kulüpte kavga etti

Yanındaki kız arkadaşıyla içerde bilinmeyen bir sebepten yaşadığı tartışma daha sonra mekan dışında devam etti. Sokakta yüksek sesle hanfendiye bir şeyler anlatmaya çalışan Duğles, flaşlar patlayınca adeta şoke oldu. Arkadaşları gazetecilerin üstüne yürüyen Duğles hızlıca uzaklaştı. Hanımefendi ve yanındakiler mekana koşarak girerken Duğles, 500 m ileride beklemeye başladı. Bir süre sonra takip edildiğini anlayan işadamı şoförünü çağırtarak uzaklaştı. Evli iş adamının yaptığı bu ikinci çapkınlığa ise yasak aşkı Gülben Ergen’in ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.