Gülben Ergen’e sosyal medyada büyük tepki

Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık verileceğiyle ilgili tartışmalara katılan şarkıcı Gülben Ergen’e tepkiler Twitter’da TT oldu.

“NE KOMİK YAHU”

Gülben Ergen’in Twitter’da açılan #suriyelileriistemiyorum etiketine tepki mesajı bazı takipçileri tarafından eleştirildi. İlerleyen dakikalarda ise #HaddiniBilGülbenErgen etiketiyle Gülben Ergen Twitter’da TT yapıldı. Ergen, atılan binlerce tepki tweetine sessiz kalmadı ve “Ne komik ya hu” diyerek paylaşımda bulundu.

TEPKİ ÇEKTİ

Gülben Ergen ilk olarak paylaştığı tweette “#suriyelileriistemiyorum dersen, ülkende bombalar patladığında hatırlatırlar sana bunu, canını kurtarmak için sığınmak zorunda olursan bir gün” dedi.

gulben suriye

Gülben Ergen’i hedef alan binlerce kişi ise #HaddiniBilGülbenErgen tweetini Trend Topic yaptı. Twitter’da TT olduğunu gören Ergen ise olayı komik bularak bir tweet daha attı.

gulben

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.