Gülben Ergen’den unutulmaz sahne şovu

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi.

Aylardır ekibiyle birlikte bu konsere hazırlanan Gülben Ergen, hayranlarına 2.5 saatlik unutulmaz bir sahne şovu sundu.

Konserin başlamasından saatler önce konser alanına gelen hayranları 2 bin 500 kişi kapasiteli Bostancı Gösteri Merkezi’ni hınca hınç doldurdu.

Ünlü sanatçı sahneye, Kalbimi Koydum şarkısıyla dev bir kalbin üzerinde indi.

Alkışlar ve çığlıklar arasında şarkısını seslendiren Gülben Ergen, şarkının söz yazarı ve bestecisi Bora Duran’a “İyi ki bana bu şarkıyı verdin” diyerek teşekkür etti. Bora Duran’ı sahneye davet eden Ergen, şarkıyı ikinci kez sahibiyle birlikte seslendirdi.

Ardından sırasıyla ‘Bay Doğru’, ‘Yıkıl Karşımdan’ ve ‘Vıdı Vıdı’ şarkılarını seslendirdi.

Her şarkısı için özel koreografi ve şov hazırlayan sanatçı, klasikler arasına giren ‘Küt Küt’ şarkısını bornozla seslendirdi. Şarkı bitiminde ise Nihat Odabaşı rejiden Gülben Ergen’e “Sahneden geç indin” deyince ünlü sanatçı, “18 kez prova yaptım yine de geç indim” dedi.

Halk konserlerini çok önemsediğini belirten Gülben Ergen, “İnsanların biletlerini alıp, yemekleriyle, çatal bıçak sesiyle, başka bir şeyle ilgilenmeden dinledikleri bu konserler çok çok önemli. Annem ve 3 evladım da burada beni dinlemeye geldi. Ben Kadıköy doğumluyum. Bağdat Caddesi genci derler bize… O nedenle bu taraf benim için çok önemli. Konserimiz güzel olsun diye çok çalıştık. İki yakın dostum Nihat Odabaşı ve Taşkın Sabah’ın özenerek çalıştıkları bir konser oldu. Heyecanlı değilmiş gibi yapıyorum ama çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Konserde Raisa&Vanessa imzalı 2 kostüm giyen Gülben Ergen, hem göze hem kulağa hitap etti.

Sanat yönetmenliğini Nihat Odabaşı’nın üstlendiği konserin müzik yönetmenliğini ise Taşkın Sabah yaptı.

Ergen, dinlenme rekorları kıran yeni albümü ‘Kalbimi Koydum’daki şarkılarının yanı sıra dillere pelesenk olan eserlerini de 2 bin 500 kişilik koro eşliğinde seslendirdi.

2.5 saat boyunca sevenlerini müziğe ve şova doyuran Gülben Ergen, konser sonunda sahneye çıktığı dev kalbin üzerine oturarak hayranlarına veda etti.

gulben ergen1

gulben-ergen

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.