Gülben Ergen’den tepkilere cevap

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Milli Eğitim Bakanlığı’nda açığa alınan 15 bin 200 personelin ardından yaptığı paylaşımla tepki çekmişti.

Gülben Ergen, MEB’de 15 bin 200 personelin açığa alınmasının ardından, “Öğretmenlerimiz, evlatlarımızı emanet ettiğimiz değerlerimiz. 15 bin 200 personel, 21 bin öğretmenin lisansı iptal olmuş” diyerek üzüntülerini dile getirmişti. Gülben Ergen’in bu paylaşımı takipçileri tarafından büyük tepki gördü.

Bu tepkilerin ardından Gülen Ergen, resmi Twitter hesabından bir paylaşımda daha bulunarak, “Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğe bulaştıkları için, öğrencileri zehirledikleri için üzüntümü yazdım” ifadelerini kullandı.

İşte Gülben Ergen’in o paylaşımı;

gulben-ergen-darbe

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.