Gülben Ergen’den bikini önlemi

Gülben Ergen okulların tatil olmasıyla birlikte tatil sezonunu çocuklarıyla Bodrum Gündoğan’daki evinde açtı. Ramazan ayında bikinili görüntülenmek istemeyen ünlü şarkıcı pareosunu bir an bile çıkartmazken denize de girmedi.

Gülben Ergen tatil sezonunu çocukları ile Bodrum Gündoğan’da bulunan evinde açtı. Eşi Erhan Çelik’in kutsal topraklarda olması nedeni ile çocukları ve annesiyle tatile çıkan Ergen’in keyfi yerindeydi. Evinin iskelesine inen Ergen, denize girmezken sadece çocuklarıyla ilgilenmeyi tercih etti. Ramazan Ayı’nda bikinili görüntü vermemek için pareosuyla güneşlenen Ergen, komşuları ile bol bol sohbet etti. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince de denize atlıyormuş gibi hareketler yapması herkesi güldürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.