Gülben Ergen yeni albümüyle ilk kez Ankara’da

Şarkıları, televizyon programları, başkanı olduğu sosyal sorumluluk derneği ile sanat dünyasında farklı bir yere sahip olan Gülben Ergen, 5 yıl aradan sonra çıkarmaya hazırlandığı yeni albümünü hayranlarıyla ilk kez Ankara’nın önde gelen alışveriş merkezi Acity’de buluşturacak.

Banu Noyan organizasyonuyla yeni albümünü sevenleriyle buluşturmak için Türkiye’nin 4 bir yanını gezecek olan Gülben Ergen’in ilk durağı Ankara oldu.

31 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara Acity’de düzenlenecek olan imza günü ve söyleşide sevenleriyle bir araya gelecek olan Gülben Ergen, yeni albümünü de ilk kez Acity AVM ziyaretçileri için ücretsiz imzalayacak.

7’den 70’e büyük bir hayran kitlesi olan sanatçı, birbirinden güzel sürprizlerle sizleri bekliyor.

Yer: Acity AVM-ANKARA
Tarih: 31 Ekim 2015 Cumartesi
Saat: 16.00

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.