Gülben Ergen ve Funda Arar Kıbrıs’a damga vuracak

Merit Turizm Grubu, yılbaşı tatilini fırsat bilen misafirleri için çok özel programlar hazırladı. Yılbaşı gecesi Merit Cyrstal Cove Hotel’de Funda Arar sahne alırken, Merit Park Hotel’de Gülben Ergen geceye renk katacak.

Kıbrıs Merit Cyrstal Cove Hotel ile Merit Park Hotel, yeni yılı keyifli bir tatille karşılamak ve Akdeniz’in ortasında yazdan kalma günlerin tadını çıkartmak isteyen misafirlerini yılbaşı partisine bekliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girne Zefiros koyu üzerinde kurulu bulunan Merit Crystal Cove Hotel, yeni yıl kutlaması için çok renkli bir program hazırladı. Usta şeflerin yapacağı KKTC, Türk ve dünya mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerin de sunulacağı, sınırsız bir eğlencenin hazırlandığı yılbaşı akşamına Funda Arar şarkılarıyla renk katacak.

Kış mevsiminin uğramadığı KKTC’te, misafirlerinin mükemmel bir tatil geçirmesi için en ince ayrıntıların düşünüldüğü Merit Park Hotel’de ise Gülben Ergen sahne alarak, misafirlere yeni yıl coşkusu yaşatacak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.