Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in 2 yıllık mutlulukları kısa sürdü

Ellerine sonsuzluk dövmesi yaptıran Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in 2 yıllık mutlulukları kısa sürdü. Evliliklerini bitirme kararı alan çift, boşanma işlemlerini başlattı.

2014 yılında dünyaevine giren Erhan Çelik ile Gülben Ergen’in evliliklerine nazar değdi. 2 yılın ardından ikili boşanma kararı aldı.

EVLERİNİ AYIRDILAR

Ayrı evlerde yaşamaya başladıkları konuşulan ikiliden Gülben Ergen, konuyla ilgili sorular karşısında ilk olarak oğullarıyla çıkacağı ABD tatili dönüşü açıklama yapacağını söyledi. Ancak öğle saatlerinde Erhan Çelik’in boşanma kararı aldığını ifade eden açıklama yapmasının ardından Ergen ayrılık haberlerini doğruladı. Erhan Çelik, “Son dönemde evliliğimizi bir hayli yıprattık ve tükettik. Kendimizi birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle boşanma davası açtım” derken Ergen, “Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdim. Kararım en hayırlısıdır. Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıktır” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.