Gülben Ergen ‘idam’ konusuna tepki gösterdi

Gülben Ergen, darbe girişimi sonrası gündeme gelen ‘idam’ konusuna tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN International ile gerçekleştirdiği röportajda 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Darbe girişimi sonrası gündeme gelen ‘idam’ hakkında da bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘idam’ uygulamasına ilişkin olarak, “Açık bir vatan ihanet suçu var. İdam cezası konusu parlamentoya gelir, parlamento ne karar verirse onaylarım” dedi. Bu açıklama üzerine ‘idam’ sosyal medya gündeminde en çok konuşulan konular arasına girdi.

“İdam cezası ne kadar vahşi”
İdam’ın gelmesine tepki gösterenler arasında geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı’nın iftar davetine katılan ve Erdoğan ailesiyle iyi ilişkileri bulunan Gülben Ergen de vardı. Ergen, attığı tweetle ‘idam’a karşı duruşunu sergiledi.

‘İdam cezasının ne kadar ilkel, vahşi ve kabul edilemez bir şey olduğununa katılıyor musunuz? İdam cezası uygulayan fayda gören ülke oldu mu?’

gulben darbe

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.