”Gülben Ergen, gayri ahlaki ilişkisini unutturmaya çalışıyor”

Erhan Çelik’in avukatı Emin Canacankatan konuştu: Gülben Ergen, Tolga Duğles’le yaşadığı gayri ahlaki ilişkiyi gündemden çıkarmak için Çelik üzerine algı operasyonu yapıyor.

Erhan Çelik’in avukatı Emin Canacankatan, Gülben Ergen’i algı operasyonu yaparak evli işadamı Tolga Duğles’le yaşadığı gayri ahlaki ilişkisini unutturmaya çalışmakla suçladı. İşte avukatın açıklamaları:

– Boşanmayla biten evliliği ve o evlilik sonrası yaşadığı yasak aşk haberleriyle gündemden düşmeyen eski eşi nedeniyle haksız, gerçek dışı, karalamaya ve iftiraya yönelik bir takım isnatlar ile aslında tartışılması gereken gayri ahlaki aşk haberleri yerine müvekkilime yönelik bir algı operasyonu yapıldığına tanık olmaktayız.

– Bir otomobilin eşi görüşmemiş şekilde ‘bıçaklandı’ iddiası gibi komik ithamlarla kendisine yapılan haksızlıklara ve yaratılmaya çalışılan algıya karşı hukuk süreci içerisinde gerekli müracaatlar yapılmış, iddia sahibine karşı uzaklaştırma kararları alınmış, kişilik haklarına yönelik ağır ihlaller nedeniyle de 1 TL’lik manevi tazminat davası açılmıştır.

– Yargı tarafından şiddet uygulayan kişi olarak nitelenen Gülben Ergen bu kez yine bizzat haksız ve gerçek dışı beyanlarla olayın gerçek olan yönünü farklı yanlara çekerek yeni bir strateji yaratmaya çalışmaktadır.

– Savcılık makamı tarafından haklarında isnatta bulunulan kişilerin ifadelerinin alınıp, serbest bırakılmaları ve dosyanın ikmalen gönderilmesi talimatı varken bu kişileri geçmişi karanlık gibi gösterip rutin olarak alınan bir ifadeyi manşetlere taşıyarak “ölüm tehdidi” “göz altına alındılar” şekline getirmekte, müvekkilim hiçbir ilgi ve alakası olmayan iddia ve olaylara çekilmeye çalışılmaktadır.

Tolga Duğles ortaya çıkamıyor

Bilindiği gibi bizzat karşı tarafın avukatı tarafından gerekçesi ne olur ise olsun denilerek gayrı ahlaki ilişki iddiası kabul edildi. İddialar ileri sürülürken karşı taraf ne bir açıklama ne de yalanladı. Bu konuda manşetlere ve televizyonlara taşınan aşk yazışmaları ve görüntüler var. Yasak aşk haberlerinin diğer tarafı olan Tolga Duğles ortaya çıkamıyor. Yine iddiaların muhatabı olan aynı kişinin eşine açtığı boşanma davasıyla eşinin basında çıkan iddialara karşı hiçbir yalanlama ya da açıklama yapmıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.