Gülben Ergen, ateş püskürdü

Adana’da 3 yaşındaki çocuğa tecavüz girişimiyle ilgili çıkan haberlerden sonra sosyal medya ve halk adeta ayağa kalktı.

İnsanlar 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz girişiminde bulunan şahsın serbest bırakılmaması adına ayağa kalktı. Geçtiğimiz günlerde de 60 yaşındaki bir dedenin kemerle köpeği bağlayarak tecavüz ettiği video sosyal medyaya düşmüştü. Ardı ardına gelen bu haberlerin ardından Twitter üzerinden Tecavüze Karşı Yasa İstiyoruz etiketiyle insanlar duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Twitter’da TT haline gelen etikete Gülben Ergen de katıldı. 3 çocuk annesi olan Gülben Ergen, “Geçen hafta kemeriyle bağladığı köpeğe tecavüz ederken videosu çekilen, yayınlanan dede, dün 3 yaşındaki bebeğe tecavüz eden şerefsiz!” yazarak adeta ateş püskürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.