GUESS, Türkiye’deki ilk amiral mağazasını açıyor

GUESS, Türkiye’deki ilk amiral mağazasını Temmuz ayında açacağını duyurmaktan memnuniyet duyar. İstanbul’da Akasya Alışveriş Merkezi’nde yer alacak olan mağaza, yeni global GUESS mağaza konsepti ile donatılacak ve markanın büyüme stratejisi kapsamında açılması planlanan birçok mağazanın ilki olacak.

GUESS, Türkiye’de marka gelişimi konusunda doğrudan kontrol sahibi olmaya yönelik stratejisini uygulamaya başlayarak, Şubat ayında, İstanbul’da yeni bir şirket kurdu. Guess’in CEO’su Victor Herrero, konu ile ilgili olarak “Bu yeni girişim bizim için birçok fırsat barındırıyor; 14 milyonunun İstanbul’da yaşadığı, 74 milyonun üzerindeki nüfusu ile Türkiye, bizim için kesinlikle stratejik bir pazar olacak.” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

GUESS, Vadi İstanbul, Emaar Square, Akmerkez, İstmarina ve Hilton gibi alışveriş merkezlerinin yanı sıra İzmir, Antalya ve Samsun şehirlerinde de faaliyete geçmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

İstanbul Akasya Alışveriş Merkezi’nde yer alacak olan yeni GUESS mağazası, müşterilerini heyecan ve ilham verici bir atmosferle karşılayacak. Mağaza, beyaz ağırlıklı dekorasyonu, parlak ışıkları, kontrast malzemelerden oluşan tasarımı ve ışıltılı detayları ile son derece çağdaş bir görünüme sahip olacak. 2016 yılında sunulan bu yeni mağaza düzeni, vitrindeki ürünlere ek olarak dijital video ve görsellerle GUESS’in mirasını en iyi şekilde yansıtacak. Müşterilere alışveriş deneyiminde yardımcı olmak amacıyla temalara göre kombinlenmiş halde sunulacak olan ürünlerde, dünyaca tanınmış GUESS logosu her stilde öne çıkacak.

Genç, seksi ve ikonik çağdaş giyim ve aksesuar koleksiyonları ile tanınan GUESS, en yeni trendler ve müşteri taleplerine uygun ürünler sunmaktan gurur duyuyor. Bunun sonucu olarak da mağazadaki ürün çeşitliliği, orijinal kreasyonlar ve en yeni modaya uygun kapsül koleksiyonlar ile her hafta güncellenecek. Türkiye’de açılacak olan bu ilk mağazada, Los Angeles’ta tasarlanan YC koleksiyonuna da yer verilerek, Avrupa ve Amerika modasını yansıtan eksiksiz bir tarz sunulacak. Türkiye, günümüzde 95’in üzerinde ülke pazarında faaliyet göstermekte olan GUESS markasının uluslararası perakende sektöründeki genişlemesinin önemli bir parçasını oluşturacak.

Temmuz ayında, İstanbul’da Akasya Alışveriş Merkezi’nde açılacak olan ilk GUESS amiral mağazasının yılda 10 milyonun üzerinde alışveriş tutkunu tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

gazetemag.com-GUESS1

GUESS?, Inc. Hakkında
1981 yılında kurulan GUESS, yola denim firması olarak başlamış ve o tarihten bu yana yaşam tarzı konusunda küresel bir marka haline gelmiştir. Guess?, Inc. çağdaş giyim, denim, çanta, saat, ayakkabı ve diğer benzeri tüketici ürünlerinin tasarımı, pazarlaması, dağıtımı ve lisanslandırılması ile ilgilenmektedir. Guess? ürünleri, Guess? mağazalarının yanı sıra dünya çapındaki seçkin büyük mağazalar ve tek tip ürün satan mağazalarda sunulmaktadır. 30 Ocak 2016 itibariyle, Şirketin doğrudan işlettiği perakende mağaza sayısı 835’e ulaşmıştır. Şirketin lisans sahipleri ve distribütörleri, dünya genelinde 804 perakende satış mağazası işletmektedir. 30 Ocak 2016 itibariyle, Şirket ve lisans sahipleri ile distribütörleri dünya genelinde 95’in üzerinde ülkede faaliyet göstermektedir. Şirket hakkında daha fazla bilgi için lütfen GUESS.com adresini ziyaret edin.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.