Group Medya’ya yeni reklam grup başkanı

Nisan ayı başında Psychologies Türkiye ile Mayıs ayında National Geographic ve NG Kids dergilerini yayın grubuna katarak medya gücünü daha da artıran Group Medya; reklam grup başkanlığına Doğan grubundan yaptığı transferle Gürhan Gezer’i getirdi. Grubun diğer dergileri arasında; Marie Claire, Marie Claire Maison, Men’s Health, Women’s Health, Trendsetter İstanbul, Glober ve Flypgs.com Magazine gibi yayınlar da yer alıyor.

Dergicilikte büyüme eğilimlerinin sürdüğünü belirten Group Medya CEO’su Nevzat Çalışkan, uzun süredir boş tuttukları bu pozisyona yapılan transferle sektörde güçlendiklerinin altını çizdi. Dijital alanlarda ve etkinlik yönetiminde yatırımlarını sürdüren Group Medya’da Gürhan Gezer bu bölümdeki 360 derece satış pazarlama faaliyetinden de sorumlu olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.