“Görevimiz Tatil”in fragmanı ve afişi hazır

SugarWorkz ve Taff ortak yapımı aile komedisi “GÖREVİMİZ TATİL”in fragmanı ve afişi hazır!

Başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün paylaştığı filmin yönetmeni Murat Şeker. Senaryosunu da Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı filmin kadrosunda, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu, Hakan Bilgin, Filiz Ahmet, Ali Keçeli, Deniz Altan ve Onur Dilber yer alıyor.

Tipik bir Türk ailesinin “tatil ile imtihanı!” İstediğimiz hayatı yaşayabiliyor muyuz? Soruyu sor, dışarı çık, eyleme geç!

Bir aile komedisi olan filmde ilk kez biraraya gelen ve karı kocayı canlandıran Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün çocuklarını Alican Parlak ve Deniz Altan oynuyor.

blank

9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir!

Ailece birarada olmanın yenide keşfedileceği eğlenceli tatil macerası, pekçok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır!

Film 23 Şubat’ta sadece sinemalarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.