Google Now Türkiye’de kullanıma açıldı

Google’ın mobil cihazlar için geliştirdiği akıllı asistanı Google Now Türkiye’de kullanıma açıldı.

Teknoloji devi Google’ın mobil cihazlar için geliştirdiği akıllı asistanı tamamen Türkçe olarak kullanılabiliyor ve Now kartları sayesinde kişiselleştirilmiş gündem takip edilebiliyor. Google Now resmi olarak Türkiye’de kullanıma sunuldu.

Sesli asistana komut alabiliyor. Verdiğiniz komutlara görsel ve sesli olarak yanıt geliyor. Now kartları sayesinde Google sayfasına geldiğinizde bulunduğunuz bölgedeki hava durumunu, tuttuğunuz takımın maç skorlarını, ilginizi çekebilecek haberleri de görebilirsiniz.

Telefonunuz Android ise, Google uygulamasında altta çıkan kart aracılığıyla Google Now’ı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.