Göknur’lu Zorba geceleri başlıyor

Bugüne kadar iki albüm iki de tekli yayımlayan Göknur, İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı mezunu hem okullu
hem de yıllarca sahneye çıkmış oldukça tecrübeli bir müzisyen. Kendi şarkılarını da yapan Göknur, bunları hem kendisi
yorumlarken hem de sektörün kendi alanında başarılı yorumcuları ile paylaşmaya devam ediyor.

Yeni projesini Türk pop müziğinin öne çıkmış şarkılarından biri olan, ilk olarak Nilüfer’in sesinden dinlediğimiz “Gözün Aydın”
ile hazırlayan Göknur, kendi şarkıları kadar coverları ile de adından söz ettiriyor.

Söz ve bestesi Altan Çetin’e, yepyeni düzenlemesi Taşkın Sabah’a ait olan “Gözün Aydın” Göknur’un yorumuyla tekrar hayat buldu.
Projede şarkının Türkçe farklı versiyonlarının yanı sıra Yunancasına da yer veren Göknur, yıllardır sahnede de yaptığı gibi farklı dillerde
şarkı söyleme hakimiyetini bir kez daha kanıtlamış oldu.

2015 yazında müzikseverlerle buluşan Göknur’un “Gözün Aydın”ı Çeşme’de Müjdat Kupsi yönetmenliğinde video kliplendi. Yorumu kadar stili ve duruşu ile de ilgi çeken Göknur, Bener Hamamcı stil danışmanlığında fotoğraf çekimleri için yine Müjdat Kupsi’nin objektifine poz verdi.

Yeni sezonda da konserlerine ve projelerine devam edecek olan Göknur, şimdi ise “Gözün Aydın”ın slow versiyonunu görücüye çıkarıyor. Düzenlemesini yine Taşkın Sabah’ın yaptığı “Gözün Aydın-slow-“ Göknur performansı ile Kasım 2015’de tüm radyolarda ve dijital platformlarda yayında.

Göknur’lu Zorba Geceleri Başlıyor.

Yaklaşık 10 yıldır İstanbul’un gözde mekanlarından, Yunan müziğinin en iyi icra edildiği Zorba’da sahneye çıkan Göknur,
projesi ve konserleri için ara verdiği Zorba performanslarına yoğun istek üzerine kaldığı yerden devam ediyor.

4 Kasım 2015 çarşamba akşamından itibaren Zorba sahnesinde performanslarına başlayacak olan Göknur, bundan sonra her hafta
çarşamba ve cuma günleri özellikle Yunanca repertuarı ve kendi şarkıları ile kendisini izlemeye gelenlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.