Gökhan Tepe’den yeni albüm müjdesi

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de canlı performans serilerine devam eden Gökhan Tepe, önceki akşam tam bir müzik ziyafeti sundu. Açık havada özel olarak kurulan sahnede hayranlarının karşısına çıkan Gökhan Tepe, yeni albüm hazırlıklarına başladığının müjdesini verdi.

Kendi şarkılarının yanı sıra pek çok ünlü ismin sevilen parçalarını seslendiren Gökhan Tepe, birlikte şarkılar yazdığı Ayla Çelik’in Bağdat şarkısını da repertuvarına aldı. Bu yıl yine çok güzel şarkılara imza attıklarını belirten Gökhan Tepe, “Çok yakında Demet Akalın, İrem Derici, Funda Arar ve Aşkın Nur Yengi albümlerinde güzel şarkıların müzikseverler ile buluşacağı müjdesini de verdi.

Kendisini çok sevdiğini söyleyip sahneye çıkan minik bir hayranıyla düet yapan Gökhan Tepe, “veda makamı” isimli şarkısını seslendirdi. Konser alanını dolduran hayranlarıyla birlikte keyifli bir geceye imza atan Gökhan Tepe, konserinin son bölümünde hareketli parçalarla tempoyu yükseltti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.