Gökçe, Marmaris’te 10 bin kişi ile yeni yıla girdi

Marmaris yeni yıla popüler renkli simalarından Gökçe’yle girdi . Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, belediyenin düzenlediği yeni yıl kutlamasında sevilen sanatçı Gökçe şarkılarıyla coşturdu. Marmaris Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda yeni yıl kutlama programı etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Gökçe “Oh Olsun” şarkısı ve son hiti “Tik Tak” ile eğlencenin startını verdi. Işıklarla süslenen meydanda aralarında yerleşik yaşayan Rus ve İngilizlerinde bulunduğu yaklaşık 10 bin kişi doyasıya eğlendi.

2 saate yakın sahnede kalan, zaman zaman hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendiren Gökçe, ondan sayarak yeni yıla hayranlarıyla birlikte sahnede girdi.Genç sanatçı yeni yıla girdiğinde “Tuttu Fırlattı” şarkısını söyledi. Marmaris Belediye Başkanı CHP’li Ali Acar, vatandaşların yeni yılını kutlayarak Gökçe’ye güllerden oluşan çiçek buketi hediye etti. Belediye ekipleri, kutlamaların sonunda meydanı çevreleyen dört binanın çatısından yüz havai fişek attı. Atılan havai fişekler geceyi aydınlatırken vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.