Gökçe Bahadır ve Fatih Ürek’ten müthiş düet

Müzik kariyerinde 30 başarılı yılı geride bırakan geçen sene öğrenciler tarafından Uludağ Messi’si ilan edilen ünlü sanatçı Fatih Ürek Türkiye’nin en büyük kış festivali Arçelik Winterfest Uludağ 2016 kapsamında verdiği konserde binlerce üniversiteliye kendini hayran bıraktı.

Zirvenin Fatih’i olarak işaret edilen Fatih Ürek kendisini izlemeye gelenler arasında bulunan, oyunculuğu yanı sıra sesinin güzelliği de büyük beğeni toplayan, ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ı sahneye davet ederek birlikte düet yaptı. Sezen Aksu’nun “ Kahbe Kadar “ adlı şarkısını sahne de birlikte düet yapan ikilinin performansı büyük beğeni toplarken dakikalarca alkışlandı.

Hareketli şarkıları, dansları ve sahne performansı ile geceye damgasını vuran Fatih Ürek 3 saati aşkın süre sahnede kaldı. Kendisi için özel tasarlanan ses ışık sistemi ile sahneye çıkan Fatih Ürek’e konserde 6 dansçı eşlik etti. Fatih Ürek’e eşlik eden dansçıların sahne kostümlerinde Amerikan Müzik Ödülleri’ndeki Jennifer Lopez’in Açılış Performansı giydiği kostümlerden esinlenmesi konserin en ilgi çeken başka bir detayı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.