Gökcan Sanlıman’dan “Bundan Güzel Son mu Var?” sürprizi

Gökcan Sanlıman, “Yaşım Tutmuyor Mutluluğa” albümünde yer alan “Bundan Güzel Son mu Var?” şarkısı için Türkiye’de ve dünyada bir çok ünlü şarkıcıya remix yapan “ArmageddonTurk (A.Turk)” Orkun Tunç ve Doruk Öztürkcan ile işbirliği yaptı.

Şarkıları ve yorumuyla yeni neslin dikkat çeken isimlerinden Gökcan Sanlıman, “Bundan Güzel Son Mu Var?”ın electro-house, deephouse soundlardaki yeni versiyonu için son yıllarda yurt dışından Inna, Alexandra Stan, Yasmine Hamdan, Selena Gomez, Britney Spears ve Türkiye’den Teoman, Nilüfer, Nazan Öncel, Ajda Pekkan gibi birçok stara yaptıkları remikslerle bilinen, “ArmageddonTurk (A.Turk)” Orkun Tunç ve Doruk Öztürkcan ile çalıştı.

blank

Gökcan Sanlıman’ın “Bundan Güzel Son Mu Var?” remix versiyonu, Avrupa Müzik markasıyla 5 Mayıs 2017’de dijital platformlar ve tüm radyolar aracılığıyla yayında

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.