Göç Zamanı dördüncü bölümü ile nefes kesti

Yemin, gerçek annesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi ‘Göç Zamanı’nın dün ekrana gelen dördüncü bölümünde heyecanlı sahneler yaşandı.

4. Bölümünde neler oldu?
Göç Zamanı’ dizisinde dün gece yaşananlar yine nefes kesti. Dizi #cenetidinle etiketiyle sosyal medya da en çok konuşulanlar listesine girdi ve takipçileri tarafından övgüler aldı .

4. Bölüm Özeti
Yılmaz’ın evini terk eden Cennet ve kızları adeta sokakta kalmıştır. Cennet geçici işler yaparak para kazanmaya çalışır. Bu koca şehirde başlarını sokacak bir ev bulmaları hiç kolay değildir. Yılmaz ve Artem onların izini kaybetmiştir, Demir’in sayesinde bulurlar. Zümrüt Demir’den uzak durmaya çalışır ama Demir’in ondan vazgeçmeye niyeti yoktur. Cennet, Yemin ve Hanım’ın Bilal’in yanına yerleştiğini duyar. Yemin’i Bilal’den korumak için harekete geçer. Ancak Veysel de intikamını almak için Bilal’in karşısına dikilmiştir. Veysel’in silahından çıkan kurşun hedefi şaşar. Yemin yaşam ile ölüm arasında gidip gelir. Cennet için bu sırrı daha fazla saklamanın anlamı kalmamıştır, şimdi oğluna gerçekleri bir bir itiraf etme vaktidir. Yılmaz ise Cennet’le geçmişten gelen bir sırrı paylaşmaktadır. Cennet Yılmaz’ın gerçek kimliğinden şimdilik habersizdir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.