Gladyatör ve ‘Şeytanın Avukatı’ filmlerinin yıldızı Connie Nielsen, Antalya’ya geldi

Gladyatör ve ‘Şeytanın Avukatı’ filmlerinin ünlü yıldızı Connie Nielsen, Uluslararası Antalya Film Festivali için Antalya’ya geldi.

Antalya, dünyaca ünlü yıldızları festivalde buluşturuyor. ‘Gladyatör’ ve ‘Şeytanın Avukatı’ filmlerinin ünlü yıldızı Danimarkalı Connie Nielsen, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 53’üncü Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katılmak üzere Antalya’ya geldi. Festivalin Uluslararası Yarışma kategorisi adaylarından Roberto Ando imzalı ‘İtiraflar’ adlı filmde rol alan Nielsen, festivalin bu akşam yapılacak açılış gecesine katılacak. Connie Nielsen’in ‘İtiraflar’ başlıklı yarışma filminin ilk gösterimi, 18 Ekim Salı saat 12.00’de Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos salonunda olacak.

ÜNLÜ OYUNCULARLA FİLMLERİ VAR

Nielsen ilk kez ‘Şeytanın Avukatı’ filminde bizzat şeytanı canlandıran Al Pacino’nun karşısında ‘Christabella’ rolünde oynadı. Ücra bir gezegende geçen bilim kurgu film olan ‘Asker’de Kurt Russell ile oynayan Connie Nielsen, birçok filmde ana karakter olmayı başarmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.