Gizem Özdilli: Sevdiğim erkeğin ayaklarını yıkarım

Farklı formatı, bomba içerikleri, gündem yaratması ve magazin dünyasının en sevilen yüzleriyle insanları ekran başına kilitleyen 1ANTV’nin“Bir de Bizden Dinleyin” magazin programında Gizem Özdilli açıklamarıyla gündeme oturdu.

Programının ilerleyen saatlerinde konu kadın erkek ilişkilerine geldiğinde hararetli bir tartışmaya giren programın sunucuları farklı görüşleriyle seyircileri ekran başına kilitlediler. Bu konuda beyan edilen görüşlerin en bombası Gizem Özdilli’den gelince programın moderatörü Cem Aydınlı başta olmak üzere Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin hayretler içinde kaldılar. Bir ara Yeşim Erçetin; “Sen dışarıdan bakıldığında böyle birine benzemiyorsun, bu konuda oldukça muhafazakarmışsın” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

gazetemag-com-1antv

Gizem Özdilli; “Ben sevdiğim erkeğin ayaklarını yıkarım, kremlerim, pedikürünü hatta manikürünü yaparım. Ona evde hiçbir iş yaptırmam. Köşede otursun. Sofrayı hazırlarım, kaldırırım yardım etmesini istemem. Alıverişi ben yaparım, onu karıştırmam. Yemeği yaparım önüne getiririm. Anlayacağınız tam bir geyşa gibiyim. Sevdiğim erkeğin mutlu olması için ona hizmette kusur etmem” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.