‘Git Başımdan’ muhteşem kadrosuyla izleyiciyi güldürmek için gün sayıyor

Sonbaharın en eğlenceli filmi ‘Git Başımdan’ muhteşem kadrosuyla izleyiciyi güldürmek için gün sayıyor. Başrollerini Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Aslı Tandoğan, Seda Güven ve Nevra Serezli’nin paylaştığı filmde Seda Güven’in gelinlikli sahneleri hem aksiyon hem de kahkaha dolu.

Latif (Şahin Irmak)’in nikah masasına oturduğu sevgilisi Reyhan karakterine can veren Seda Güven’in gelinlikle hastane koridorlarında koşturduğu anlar, filmin birbirinden eğlenceli sahnelerinin sadece bir kısmı.

Asteros Film yapımı ‘Git Başımdan’ın yönetmenliğini, filmin senaryosunu da kaleme alan Şahin Altuğ üstleniyor. ‘Git Başımdan’ 29 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.