‘Git Başımdan’ 29 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak

Başrollerini Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Aslı Tandoğan, Seda Güven ve Nevra Serezli’nin paylaştığı ‘Git Başımdan’da aksiyon dolu sahneler… Filmin ana karakteri Latif (Şahin Irmak)’in yol üstü dinlenme tesisindeki hareketli anları izleyenleri çok güldürecek.

İç sesi Mansur (Bülent Emrah Parlak)’un dediklerine inanıp bir anda ortalığı karıştıran ve dayak yemekten kurtulmak için, dinlenme tesisindeki adamlardan birini rehin alan Latif tam anlamıyla ortalığı karıştırdı! Masaların havada uçuştuğu, yumrukların konuştuğu bu sahnelerde Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak da oyuncuklarını konuşturdular.

Asteros Film yapımı ‘Git Başımdan’ın yönetmenliğini, filmin senaryosunu da kaleme alan Şahin Altuğ üstleniyor. ‘Git Başımdan’ 29 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.