Gigi Hadid ve Zayn Malik ayrılık iddialarına böyle yanıt verdi

Yedi aylık birlikteliklerini bitirdikleri konuşulan süper model Gigi Hadid ve şarkıcı Zayn Malik cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Önceki gün ilişkilerini kurtarmak için New York’ta bir araya gelen ve kriz görüşmesi yaptıkları iddia edilen çift, ayrılık iddialarına son noktayı koydu. Hadid, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu çikolata kanavozlarını Snapchat hesabından paylaşarak altına “mutfak hedefleri” notunu düştü. Çift, daha sonra modelin New York’taki evinden el ele çıkarken görüntülendi. Çifte yakın kaynakların verdiği bilgiye göre, One Direction grubunun eski solisti, 23 yaşındaki şarkıcı Zayn Malik ile 21 yaşındaki süper model Gigi Hadid yedi aylık birikteliklerini bir dargın bir barışık yaşıyorlar. Nisan ayında Gigi Hadid’in doğum günü partisinde kavga ederken görülen çift, daha önce de birkaç kez ayrılıp barışmıştı. Bu durum, çiftin yeniden barışabileceği ihtimalini gündeme getirmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.