Gerçek aşkın hikayesi “Sen Benim Hayatımsın” bir numara

Ferzan Özpetek’in İtalya’dan sonra geçtiğimiz hafta satışa çıkan ikinci kitabı “Sen Benim Hayatımsın” en çok satanlar listesinde birinci sırada…

Filmleri ve yönettiği operalarla tüm dünyada adından başarı ile söz ettiren usta yönetmen Ferzan Özpetek’in, Can Yayınları’ndan çıkan ikinci romanı Sen Benim Hayatımsın, İtalya’dan sonra Türkiye’de de en çok satanlar listesinde birinci sırayı aldı. Geçtiğimiz hafta Türkiye’de satışa sunulan kitap, okuyucunun yoğun ilgisi ve talebi üzerine ikinci baskısını yaptı.

Ferzan Özpetek’in uzun bir mektup olarak tanımladığı kitap için İtalyan basını, “Pek çoğumuzun tanık olduğu ama anlatmaya cesaret edemediği gerçekleri tüm içtenliğiyle aktarıyor. Roma’yı, özellikle de 80’li, 90’lı yılları kimse bu kadar güzel anlatmamıştı” yorumunu yapmıştı.

“Sen Benim Hayatımsın”, derin bir aşkın ekseninde sanatçının İtalya’daki yaşantısından kırk yıla uzanan bir zaman dilimini anlatıyor. Seksenli yıllardan günümüze uzanan bu zaman yolculuğunda hayatın tüm renklerini, özgürlüğü, aşkı ve dostluğu tüm benliğiyle olumlayan kahramanlar bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.