George Clooney’den 87 yaşındaki hayranına büyük jest

George Clooney, yaşlı bakımevini ziyaret ederek 87 yaşındaki bir bakımevi sakinine doğum günü sürprizi yaptı.

Hollywood yıldızı George Clooney, İngiltere’nin Londra şehrindeki bir yaşlı bakımevini ziyaret ederek, 87 yaşındaki bir bakımevi sakinine doğum günü sürprizi yaptı.

Londra’da bulunan bakımevi çalışanlarından biri, George Clooney’nin 87 yaşındaki doğum günü sahibiyle çekilen fotoğrafını Facebook’ta paylaşarak, “Fotoğraftaki hanımefendi George Clooney’yi çok seviyor ve her gün onunla tanışmayı ne kadar istediğinden bahsediyordu” ifadelerini kullandı.

Bu hayali gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğini soran mektuplar gönderilen ünlü oyuncu, bakımevine hiç kimsenin haberi olmayan zamanda bir ziyaret gerçekleştirdi. Eli boş gitmeyen Hollywood yıldızı, doğum günü sahibine doğum günü kartı ve bir buket çiçek verdi.

George Clooney, ikiz bebeklerine hamile olan insan hakları avukatı eşi Amal Clooney ile birlikte Londra’nın batısındaki evlerinde yaşıyor. Evinin yakınında bulunan yaşlı bakımevini ziyaret eden Clooney, zaman zaman evinin yakınındaki barlara ve sinemalara gitmesiyle de biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.