Gecenin Kraliçesi’nden veda karesi

YAKLAŞIK 1 YILDIR BİRLİKTE OLAN EKİP SON KEZ BİR ARAYA GELDİ.

Yapımını O3 Turkey’in üstlendiği, yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Osman Taşçı’nın yaptığı, başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu’nun paylaştığı; “Gecenin Kraliçesi”nin önceki akşam ekrana gelen final bölümüyle ekrana veda etti.

Aziz ev olarak kullanılan Beylerbey’indeki konakta son kez bir araya gelen ekip topluca veda pozu çektirdi. Dizinin son bölümünü ise yola çıkarken olduğu gibi tüm ekip hep birlikte izledi. Konağın bahçesinde fotoğraf çektiren oyuncuları bu kareyi sosyal medya hesaplarından Nasıl başladıysak öyle bitirdik: Neşe, keyif ve hep birlikte notu ile paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.